Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tia Gills curry kycklingpytt

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2-3 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Syrran är inte så glad för korv, vilket däremot jag är, så när jag gjorde min La Jefa pytti panna så fick jag även hitta på ett recept som skulle passa henne. Det blev väldigt gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tärna potatis, bacon, kyckling och paprika. Finhacka löken.
  2. Stek allt tillsammans utom kycklingen (den tillsätts på slutet för att den inte ska bli för torr).Tillsätt kryddorna förutom curryn.
  3. När det är gyllenbrunt, tillsätt kycklingen och stek ett par minuter tills kycklingen har blivit genom varm. Pudra över curryn och servera genast.
  4. Servera med stekt ägg och ketchup.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Gillsan 22 juni 2008

    Jag älskar curry och kyckling.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.