Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gills Spanska Romescusås

 
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 5 minuter
Skriv ut

Denna sås har jag smakat i Spanien på en resturang. Där fråga jag vad som var i , och sen har jag själv räknat ut hur mycket av varje ingrediens där ska vara. Smakade det i Quesada.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rosta eller stek paprikan lite så den fortfarande är hård. Rosta mandlarna i en torr stekpanna. Skala vitlöken
  2. Lägg mandlar, vitlök och resten av ingredienserna i en mixer. Kör i 2-3 minuter till en slät massa.
  3. Servera det till skaldjur typ musslor eller i en bit bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.