Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glas skagen

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Trendig förrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rensa räkorna, blanda med majonnäs och dill. Smaka av med citronsaft och tabasco.
  2. Bottna fyra portionsglas med lite finstrimlad sallad. Fördela räkröran ovanpå.
  3. Kantskär formbröden och dela dem i trianglar. Stek dem i smör så att de får fin ljusbrun färg.
  4. Stick en brödtriangel i vardera glaset och toppa med en rejäl klick löjrom.
  5. Garnera efter tycke med dillvippa eller tunn citronskiva.
  6. Servera gärna i cocktailglas.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.