Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tårta i glas

(4 kommentarer)  
 • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Lite annorlunda och festligt sätt att servera tårta.

Ingredienser

Instruktioner

 1. Ta några glas som du tycker ska passa. Tryck ut rundlar av tårtbotten. Vispa grädden och skiva jordgubbarna. Lägg lite jordgubbar i botten av glasen och varva sen tårtbotten, sylt, kesella, grädde och jordgubbar som du vill. Avsluta med jordgubbar och dekorera med några blad citronmeliss.
 2. Detta recept är för 4-6 personer men det kan variera beroende på vilka glas man använder.

Liknande recept

Kommentarer (4)

 • hillan66 22 juli 2010

  Det här gjorde succe på min födesedag (igår). Gott, enkelt och frächt!! En rolig variation till "vanlig" tårta! Toppbetyg! :o)

 • Mariaagren 20 juni 2011

  Var klassförälder i år (4.an) gjorde denna 25 st till eleverna+lärare, alla barn jublade bästa tårtan jag någonsin har ätit. det säger ju ALLT ;) Tack snälla för receptet

 • anpett 24 juni 2013

  Måste tacka för ett mycket trevligt recept. Gjorde detta på midsommarafton. Det var enkelt att göra, vackert att titta på och mycket gott! Kesella vanilj var en positiv överraskning. En 5:a blir det i betyg :).

 • bjboman 20 juni 2014

  OJ va gott det var, jag bjöd på dessa "tårtor" på midsommarafton (alltså idag) då vi bara var vi 2. Jag har redan talat om för folk att det var gott, enkelt och mäktigt men också perfekt när man inte är så många. Kesella vanilj var en smakbrytare som vi gillade men man kan ju ha i så mycket färska gubbar man vill. Rekomenderas varmt!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.