Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glaserade kycklingklubbor med kokospilaff

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Kokospilaff är jättegott så har du inte provat så gör det!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 225 grader
  2. Dela kycklingklubborna i leden. Lägg delarna i en ugnssäker form. Pensla dem med olja, salta och peppra. Stek i mitten av ugnen tills kycklingen är genomstekt, 30-40 minuter. Pensla den nystekta kycklingen med chutneyn.
  3. Gör pilaffen under tiden. Fräs lök, vitlök, gurkmeja och ris i oljan. Häll i kokosmjölk, vatten och salt och sjud under lock 15-20 minuter. Späd eventuell med lite vatten om riset blir för torrt. Servera kyckling och ris med tillbehören.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.