Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glögg- och pepparkaksbollar

(1 kommentar)  
Skriv ut

Gör dubbel sats på en gång, för dom går åt......

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smula sönder pepparkakorna och blanda med smöret, glöggen och mandelmassan till en jämn deg.
  2. Smält Fazer Ögon Ljus Choklad i ett vattenbad. Rulla bollar av degen och ställ kallt. Rulla bollarna i den smälta chokladen och därefter i pepparkakssmulorna som blandas med kakaopulver och ställ svalt på ett smörpapper.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • vanillalover 17 november 2009

    MYCKET goda!! Blev precis klar med dom ;-)) Kommer att göras många ggr till! /Marie

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.