Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gluten och lakosfria kokosmuffins

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Dessa muffins äts bäst med en sked för att få ut allt det goda ur formen. Passar lika bra till kaffe som till saft.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Rör samman matfett, socker och vaniljsocker i en skål, tillsätt ett ägg i taget under kraftig omrörning. Blanda ner riven kokos.
  3. Klicka ut smeten i muffinsformar, fyll dem nästan upptill bredden.
  4. Grädda mitt i ugnen 10- 12 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.