Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gluten och laktisfria chokladcrisp

 
  • Serverar: 15 portioner
Skriv ut

Här är det använt lönnsirap som framställs av saven från sockerlönnen som växer i Kanada och USA. Lönnsirapen kan bytas ut mot ljus sirap.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda socker, kakao, matfett och lönnsirap i en kastrull. Koka upp under omrörning i ca 3 minuter. Ta kastrullen från värmen och häll i cornflakes och rör om.
  2. Klicka ut massan i muffinsformar eller på ett bakplåtspapper. Låt stelna. Förvara i kyl.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.