Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gnocchipanna med salvia- och citronsmör

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En riktigt god och snabblagad rätt, där salvia- och citronsmöret gör rätten extra smaskig!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mosa ihop alla ingredienser till kryddsmöret med en gaffel. Smaka av med salt.
  2. Koka gnocchin enligt anvisning på förpackningen. Skölj av i kallt vatten. Bryn lök och champinjoner i smör i en het stekpanna. Lägg ner blomkålen och stek ytterligare i några minuter. Lägg åt sidan.
  3. Stek gnocchin i samma panna till fin färg - använd gärna en teflonpanna. Droppa i lite olja om det behövs. Tillsätt vitlök. Stek någon minut till. Häll tillbaka svamp och blomkål. Tillsätt sojabönor och tomater. Rör om och smaka av med salt och peppar.
  4. Servera gnocchipannan med kryddsmöret.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.