Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Goda chokladrutor

(1 kommentar)  
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Dessa chokladrutor är fantastiskt goda! Konsistensen är mjuk och mumsigt seg. Måste bakas!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och socker. Smält smöret. Blanda samman mjöl, vanillinsocker och kakao i en skål. Rör ner smöret och mjölblandningen. Bred ut smeten på bakplåtspapper. Grädda i ugn, 20 min i 175 grader. Skär upp kakan i rutor. (Om man vill kan man pudra lite florsocker över.)
  2. Laktosintoleranta kan byta ut smöret till laktosfritt smör och glutenallergiker kan välja ett glutenfritt mjöl.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • zzia 13 februari 2010

    Snabbt, lätt och gott. Kan inte bli bättre. Den blir som en kladdkaka. Men jag rekommenderar att man viker upp kanten på bakplåtspapperet. Smeten rann nästan utanför.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.