Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gösfilé med gudomlig sås

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Det är den goda såsen som gör hela rätten. Valfri fisk kan användas men gös passar perfekt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg gösfiléerna dubbelvikta i en smörad ugnsform och klicka på smör. Stek i 225 grader c:a 15 minuter.
  2. Fräs champinjonerna i lite smör tills vätskan försvunnit. Strö över mjöl och späd med grädden. Låt puttra till en krämig sås. Tillsätt tomater, oliver, dill, vitlök och kryddor efter smak.
  3. Häll såsen över fisken och garnera med dill.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • trubben 9 september 2009

    Underbart god. En riktig festrätt. Jag tillsatte lite vitt vin i såsen, det blev bra.

  • Okänd 21 september 2009

    Tack för att delade med dej av detta underbara recept. Hade gäster i lördags och det blev mycket uppskattat . Jag får gärna bjuda på detta fler gånger. Hälsningar trattisen

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.