Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gooey banana

 
  • Serverar: 16 portioner
Skriv ut

Ännu ej provad men låter god....

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Ställ ut kak­formarna på en plåt. Smält smöret på sparlåga. Vispa ägg och socker pösigt och tillsätt sedan smöret. Blanda alla torra ingredienser väl och rör ner blandningen i äggsmeten. Rör försiktigt bort eventuella klumpar. Mosa bananen och vänd ner moset i smeten. Klicka smeten i matskedsstora portioner i formarna, strössla och grädda däreefter i cirka 15 minuter. Garnera med ett banachips.
  2. Anders Nelin, redigerare ”Alla kladdkakor behöver inte springform och vad är väl kladdigare än mosad guleböj? Dessutom har smakerna av banan och choklad en skön förmåga att få sitt äktenskap att hålla. Servera

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.