Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gräddbakad frukt

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En enkel och fräsch efterrätt med goda smaker.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Stek mangon och hallon i lite smör. Strö på socker och låt det smälta. Lägg frukten i en smord ugnsform.
  3. Vispa ihop äggulor, grädde, socker och maizena. Rör i kokosflingor. Häll gräddblandningen över frukten och grädda i ca 20 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.