Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gräddfilspannacotta med kanelstekta äpplen

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En riktig höjdare till dessert! Byt ut delar av grädden mot mer av gräddfilen för en ännu smalare variant. Glutenfri.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg gelatinbladen i kallt vatten. Koka upp grädde, mortlad kardemumma och socker. Ta kastrullen från värmen, lyft i gelatinbladen och rör om tills de smält. Rör i gräddfilen. Häll blandningen i portionsformar eller glas. Låt stå i kylen i minst 3 timmar.
  2. Tärna äpplena och stek med smör, kanel och honung på hög värme tills de är gyllene. Lägg en sked på varje pannacotta och servera direkt!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.