Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gräddfilssås

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Jättegod till matjessill, andra fiskrätter eller till salladen.

Ingredienser

Instruktioner

Hacka rödlöken och gräslöken fint Spara lite hackad rödlök och gräslök till garnering. Blanda lökhacket och övriga ingredienser i en skål och rör ihop. Häll över i annan skål och garnera. Lök efter behag. Jag älskar lök och gör denna såsen riktigt "tjock" med lök. Vill man ha vitlök, pressa ner en klyfta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.