Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gräddglass med björnbär och choklad

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Mums

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg, socker och vaniljsocker till en fluffig smet. Mixa bären och vispa i.
  2. Vispa ihop mjölken och grädden i en annan skål. Vänd i grädden i äggsmeten.
  3. Häll i glassmaskinen och låt gå i 40 min. Tillsätt hackad chocklad efter 20 min.
  4. Eller: Frys in i några timmar tills den är lagom hård.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.