Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gräddig chokladmoussetårta

 
Skriv ut

Den mest lättgjorda av tårtor bjuds lättfryst eller halvtinad!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175°, kläm fast ett bakplåtspapper i en springform 24 cm, smörj formen.
  2. Riv mandelmassan, vispa ihop den med ägg och kakao. Häll smeten i formen och grädda mitt i ugnen 15-18 min. Ta ut och låt bottnen kallna.
  3. Vispa ingredienser till moussen till ett lagom fast skum.
  4. Bred moussen över bottnen i formen och frys tårtan ett par timmar eller längre.
  5. Dekorera med bär och servera den halvfrusen eller halvt tinad (30 min i kylen).

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.