Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gräslöksfyllda rödspättarullar i örtsås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott och enkelt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela filéerna på längden om de är stora. Strö på salt, peppar och gräslök och rulla ihop till rullar.
  2. Hetta upp fettet i en traktörpanna. Lägg i och fräs örtkryddorna helt kort. Häll i vin och crème fraiche och låt det koka upp. Lägg i fiskrullarna med skarven ner och låt dem sjuda tills de precis är genomkokta, 8-10 minuter.
  3. Servera med ris, eller kokt potatis eller potatismos.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.