Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gratäng med palsternacka

 
  • Serverar: 2-3 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

God rätt äts med en grönsallad

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala palsternackorna dela i mindre bitar och förväll i 4 minuter, lägg de förvälvda palsternackorna i en ungsform.
  2. Dela bacon i mindre bitar, skiva purjolöken och bryn fördela över palsternackorna.
  3. Gör en svampstuvning på champinjonerna, grädde och mjölk krydda med salt och peppar.
  4. Strö riven ost över gratängen grädda i 200 g ugn ca 15-20 minuter

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.