- Serverar: 4 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Ett recept jag fick av min bästa kompis för många år sedan.
Går bra att förbereda.
Instruktioner
- Putsa och skär filén i skivor. Stek dom gyllenbruna, salta och peppra. Efterstek på svag värme (5-6 min).
- Ansa svampen och skär den i fjärdedelar, skala och finhacka löken.Fräs löken mjuk och glansig, tillsätt svampen och bryn den.
- Lägg svamp-lökröran i botten på en form.
droppa över portvin.Fördela köttskivorna över.
Lägg en halv tomat på varje skiva.Skär sedan osten i tärningar och lägg en tärning på varje tomathalva.
- Ställ formen i kylen tills det är dags för middag.
Gratinera mitt i ugnen i 225 grader ca 15 minuter.
Servera med potatisgratäng, exempelvis.
Publicerat den
8 april 2008
Liknande recept
Skriv kommentar