Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gratinerad getostfylld zucchini med tomatdroppar

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Att blanda ut getosten med lite creme fraiche gör den drygare. Det även gott att använda som dip.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör ihop getost och crème fraiche.
  2. Skär squashen i 4 bitar. Gråp ur kärnhusen utan att gräva igenom. Salta snittytan och bryn dem runt om i olivolja.
  3. Ställ bitarna på ett ugnssäkert fat och fyll hålen med getostcremen. Lägg tomatbitarna runt om. Salta och droppa olja över tomaterna.
  4. Gratinera i 200 grader i ca 20 min. Ytan ska få fin färg. Servera med tomatbitarna runt om.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.