Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gratinerade pitabröd med texmex-färs och bönor

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Texmex älskas av de flesta. Ett alternativ till de gratinerade pitabröden är att servera färs, bönor, riven ost och pitabröd var för sig.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn färsen i oljan i en stekpanna ca: 5 minuter, rör om då och då. Rör i kryddmixen. Tillsätt bönorna och chilisåsen och sjud ca: 5 minuter. Ta pannan från värmen.
  2. Sätt ugnen på 225º.
  3. Deta pitabröden. Blanda färsen med ost och fyll pitabröden med blandningen. Ställ bröden i en ugnssäker form med kant och gratinera mitt i ugnen ca: 5 minuter. Garnera med kryddgrönt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.