Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gravad laxrulle med senapssmakande potatissallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Perfekt förrätt! Går snabbt och lätt att göra och kan förberedas tidigare.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och skär potatisen i små fina tärningar. Skölj och strimla purjolöken.
  2. Blanda samman crème fraiche, senap, socker, salt och peppar. Vänd försiktigt ner potatistärningarna, purjolök och dill. Fördela potatissalladen på laxskivorna och rulla ihop. Lägg laxrullarna på 4 assietter och garnera med citronklyftor och salladsblad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.