Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Green och garlic

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Ett tillbehör till soppa eller varför inte hamburgare. Även gott till grillat kött.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mixa persilja och vitlök till en slät massa i citronsaften.
  2. Lägg äggulorna i en skål. Tillsätt vatten, salt, cayennepeppar och vitpeppar. Vispa kraftigt, antingen för hand eller med en elvisp. Tillsätt sedan matolja droppvis under konstant vispning. Skulle aiolin skära sig, så börja om från början med en ny äggula .
  3. Tillsätt vitlök och persiljemix, smaka av med salt och peppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.