- Serverar: 4 portioner
- Tid: 50 minuter
Skriv ut
Spenat och fetaost är gott att fylla köttfärslimpan med.
Instruktioner
- Krama ur ovh fräs spenaten i smör. Pressa över vitlök och salta.
Skär bort kanterna på brödet och smula det i en skål. Häll över mjölken. Blanda ihop och finfördela. Tillsätt köttfärs, ägg, pressad vitlök, salt, peppar och oregano.
Plats ut köttfärsen till en lång sträng på smörpapper. Lägg spenaten och långa bitar av fetaosten i en rad i mitten. Rulla ihop till en limpa och lägg över på ett ugnssäkert fat. Stek i ugn till 70 grader innertemperatur, ca 45 minuter
- Tzatziki:
Skär gurka i små bitar och blanda med gräddfil, pressad vitlök och kryddor
- Servera köttfärslimpan med tzatziki och ugnsstekta potatisar
Publicerat den
24 september 2016
Liknande recept
Skriv kommentar