Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grekisk sallad på färsk bladspenat

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Färsk bladspenat finns att köpa året om i många butiker. Perfekt att göra en sallad på tillsammans med de goda grekiska smakerna från fetaost och svarta oliver.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och strimla morötter och rödlök.
  2. Bryt isär osten och fördela den tillsammans med övriga ingredienser över spenaten.
  3. Droppa en god olivolja och vinäger över salladen. Krydda sparsamt med salt, eftersom osten har sälta, och gärna rejält med nymalen svartpeppar.
  4. Garnera med citronklyftor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.