Färgfyllda tomater, tzatziki och bulgur med fetaost och oliver.... åh, vad gott
Instruktioner
- Sätt ugnen på 225 grader.
- Skär ett lock på tomaterna, gröp ur. Ställ tomaterna på en plåt med bakpapper.
Rör samman ägg, ströbröd, pressad vitlök, chili, salt och peppar, låt svälla 5 min. Blanda ner färsen. Fyll tomaterna med färsröran, strö över parmensanost och gratinera i ugnen ca 15 min.
- Tzatziki:
Dela gurkan och skrapa bort kärnorna. Riv eller hacka gurkan i små bitar. Blanda yoghurt, vitlök, citronskal, olja och gurka. Salta och peppra.
- Bulgursallad:
Koka bulgur enl anv på förp. Skala och hacka löken. Skär fetaosten i kuper. Blanda bulgur med lök, fetaost, persilja och oliver.
Publicerat den
7 december 2016
Liknande recept
Skriv kommentar