Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grekiska spenatpannkakor

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Pannkakor kan ätas både varma och kalla och här är de förvandlade till en ny grekisk klassiker. Laktosfria, äggfria och glutenfria.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Spenatpannkakor: Mixa ihop samtliga ingredienser med hjälp av en stavmixer. Stek gyllenbruna pannkakor i lite rapsolja.
  2. Grekisk sallad: Blanda ihop samtliga ingredienser väl.
  3. Tzatziki: Lägg gurkrivet i en sil och strö över saltet. Låt stå i 10 minuter och pressa sedan ut så mycket vätska du kan. Blanda med övriga ingredienser i en skål.
  4. Fyll de gröna spenatpannkakorna med grekisk sallad och tzatziki.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.