Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gremolatatoppad karré

 
Skriv ut

Låter mkt gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda marinaden i dubbla plastpåsar och lägg ner karréskivorna. Marinera i ca 2 timmar. Sätt ugnen på 200 grader. Ta upp köttet ur påsen och krydda med salt och peppar. ¨
  2. Tvätta och dela potatisarna. Doppa snittet i olivolja, krydda med salt och peppar och lägg potatisen på ett ugnsfast fat. Baka i ugnen i ca 30 minuter.
  3. Tomatsallad: Kvarta tomaterna och lägg i en skål. Strö över löken och persiljan. Krydda med socker, vinäger, olivolja, salt och peppar.
  4. Gremolata: Blanda samman alla ingredienserna.
  5. Hetta upp en klick smör i en stekpanna och stek karréskivorna tills dem fått fin färg, 2-3 minuter på var sida. Koka ur pannan med lite vatten. Strö gremolatan över köttet och servera skyn, potatisen och tomatsalladen till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.