Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillad entrecóte med vitlöks-och grönpepparsky

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En mycket god rätt att lägga på grillgallret.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda rapsolja, rödvinsvinäger och finhackad timjan. Vänd köttet i blandningen och ställ det i rumstemperatur 30 minuter. Skala och riv vitlöksklyftorna i en kastrull. Tillsätt grönpeppar, rödvin, vatten och kalvfond. Koka upp och red av med maizena. Sjud såsen 5 minuter, färga den med sojakulör och smaka av med salt och, om det behövs, peppar. Grilla köttet ett par minuter per sida på medelvarm grill. Salta och peppra efter vändning. Lägg upp, skya och servera gärna blandad sallad och ugnstekt klyfpotatis till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.