Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillad haluomi med risoni

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

En enkel och jättegod förrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka risonin enligt anvisningar på paketet. Häll bort vattnet och rör ner pesto och citronskal. Dela och gröp ur avokadon och skär den i bitar.
  2. Blanda avokado och salladsblad. Pensla osten med smör och rapsoljan och grilla eller stek i ca 4 minuter., vänd några gånger under tiden. Servera genast med risoni och sallad. Pressa citron över osten.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.