Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillad karré med gremolata

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Gör mycket gremolata när du håller på. Det är gott till allt grillat, både kött och fisk. Håller en vecka i kylen om du rör ihop den med lite olivolja.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Salta och peppra karréskivorna. Pensla med olivolja. Grilla dem 3-4 minuter på varje sida. Köttet ska vara genomstekt.
  2. Hacka persiljan. Skala och skiva vitlöken tunt. Tvätta citronen och skala med potatisskalare. Strimla skalremsorna.
  3. Strö persiljan, vitlöken och citronskalet över den grillade karrén och servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.