Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillad korv, potatissallad och surkål

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Välj en bra korv med högt köttinnehåll, det gör en otrolig skillnad för smaken. 558 kalorier per portion

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skrubba potatisen, koka den i väl saltat vatten. Skölj och halvera tomaterna, skölj och klyfta rädisorna. Ansa och skiva salladslöken.
  2. Krama ur surkålen. Blanda den med majonnäs och senap i en skål.
  3. Halvera potatisarna och lägg dem på ett fat med tomater, rädisor och salladslök. Ringla över olja och vinäger, salta och peppra. Strö över myntan.
  4. Grilla korvarna 5-10 minuter. Servera med potatissallad och surkål.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.