Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillad lax med mangosalsa och kokosris

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Fryst mango är en bra stapelvara att ha hemma. Här blandas mango i en sommarfrisk och het salsa till laxen. 552 kalorier per portion 28 g fett 28 g protein 46 g kolhydrater

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina mangon. Skölj, kärna ur och skiva chilin fint. Plocka och hacka koriandern. Blanda mango, chili och koriander, pressa över limejuicen.
  2. Koka riset i kokosmjölk, vatten och 2 krm salt på låg värme ca 15 minuter. Rosta kokosflingorna i en torr stekpanna.
  3. Krydda fisken med ½ tsk salt. Grilla den på skinnsidan ca 5 minuter. Blanda riset med den rostade kokosen.
  4. Servera den grillade laxen med mangosalsan och kokosriset. Strössla över flingsalt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.