Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillad sejfilé med rucola- och basilikasalsa

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Egentligen smakar fisk bäst om den är så enkelt tillagad som möjligt. Att bara hastigt grilla sejfilé ger bra smak och fint fiskkött. Salsan är pricken över i:et i denna rätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med salsan och mixa olja, vitlök, basilika och rucola med mixerstav. Vispa ned majonnäsen i örtoljan med en gaffel, smaka av med salt och peppar.
  2. Dela filéerna om det är stora bitar eller vik dem om de är mindre. Pensla dem med olja och citronsaft. Salta och peppra. Vänd dem i en grillpanna ganska snabbt.
  3. Servera med kokt potatis och färskkokta bönor. Strö till sist över paprikahacket.
  4. Servera salsan till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.