Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillade bananer med kokossås

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Över de grillade bananerna ringlas en krämig kokossås.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär de oskalade bananerna i halvor på längden. Pressa över citronsaft och strö på 3 msk socker. Grilla bananerna, först med snittytan ner och sedan på skalsidan, ca 2 minuter på varje sida.
  2. Blanda 1 msk socker och kokosmjölk i en kastrull, tillsätt salt och låt koka upp. Rör så att sockret löser sig.
  3. Lägg bananerna på tallrikar och ringla kokoskrämen över. Servera genast med bär och glass.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.