Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillade filodegsrullar med ost och feferoni

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Frasiga rullar som passar till förrätt, buffén eller som ensamrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela filodegsarken i 3 bitar från långsidan. Hacka feferonin och låt hacket rinna av i en sil. Blanda feferoni med ost och fördela längst ner på filodegsbitarna.
  2. Rulla in fyllningen 2 varv. Vik in degens långsidor och rulla ihop till en rulle. Pensla med olja och grilla runt om till fin färg.
  3. Grilla tomaterna, gärna på sin kvist, tills de precis börjar spricka. Salta och peppra. Servera rullarna på en spenatbädd med tomaterna och ringla över olja och vinäger.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.