Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillade GI-burgare med chilimajonnäs och dijonsenap

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Denna mat är vanligen starkt kryddad bl.a. ingår chilipeppar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Förbered: Sätt på grillen. Tina quornburgarna. Skala och skiva rödlök i ringar. Skala och finhacka eller mosa vitlök.
  2. Chilimajonnäs: Rör ihop majonnäs, cilipulver och vitlök.
  3. Dijonbönor: Häll bort bönspad och skölj bönorna i kallt vatten. Blanda senap med vinäger och lägg i bönorna.
  4. Burgare: Grilla burgarna. Vänd dem några gånger.
  5. Skala avokado och skiva den. Lägg ostskivor hastigt på grillen, sedan på burgarna. Lägg en Gi-ruta underst och varva sallat, avokado, burgare och majonnäs. Avsluta med Gi-ruta.
  6. Serveras genast med dijongbönor till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.