Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillade kycklingfiléer med persika och chilisalsa

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

En rätt med lite sting. Salsa med chili ger smak åt de goda kycklingfiléerna med persika och citron.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek kycklingfiléerna i stekpanna tills de fått fin gyllenbrun färg på bägge sidor. Salta och peppra. Pensla de stekta filéerna med lite ljus soja och lägg dem på utegrillen eller en grillpanna ca 5 minuter per sida. Kolla så att de är genomstekta.
  2. Lägg upp salladen på ett stort fat eller 4-6 tallrikar tillsammans med persikoskivor och bitar av mozzarella.
  3. Mixa ihop urkärnad chili, vitlök, citron och olivolja med basilika, bladpersilja och pinjenötter till en salsa.
  4. Skär kycklingfiléerna i skivor och lägg upp på salladen. Ringla salsan över hela salladen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.