Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillade pilgrimsmusslor med smörstekta rödbetor

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Att lägga pilgrimsmusslor på grillen är väldigt gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka rödbetorna i saltat vatten. Stick med en utstickare ut en cylinder ur varje rödbeta (ca 3 cm i diameter) och skär cylindrarna i tunna skivor.
  2. Vid serverigen steks skivorna lätt i smör. Smaka av med salt och peppar.
  3. Gör pestosåsen genom att mixa basilika, vitlök och pinjenötter i en matberedare. Tillsätt därefter olivolja och parmesanost och smaka av med salt.
  4. Salta, peppra och grilla pilgrimsmusslorna. Garnera med timjan, körvel och några korn grovsalt.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • saltbad 7 augusti 2010

    Mm flera av favoritingredienserna! Kul att du kombinerat dem. Rödbeta är ju så gott (färska) men det är så lätt att glömma bort den. Denna rätt ska provas!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.