Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grön currygryta med fisk

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Pröva också med röd currypasta! Mums

Ingredienser

Instruktioner

Skala och finhacka lök och vitlök. Skala och skär potatisen i cirka 2 x 2 centimeter stora tärningar. Fräs lök, vitlök, potatis, senapsfrön och currypasta i olja i en vid panna tills det fått lite färg. Häll på kokosmjölk, vatten och fond. Låt puttra ihop på svag värme i 7–10 minuter tills potatisen känns nätt och jämnt mjuk. Rör om ett par gånger. Skär under tiden fisken i bitar. Tillsätt fisk och sugarsnaps, sjud i ett par minuter tills fisken är genomkokt. Salta och peppra.Strö över limeskal och kokos. Servera med limeklyftor

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.