Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grön currysill med äpple

 
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 1 dag 10 minuter
Skriv ut

Kanske något för påskbordet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mixa spenaten och tillsätt youghurt, gräddfil och majonnäs. Kör i mixern tills allt blandat sig. Flytta över såsen till en bunke.
  2. Skär äpplet i små tärningar och lägg dom i såsen. Smaksätt med grön currypasta, vitlök, honung och salt.
  3. Skär sillfiléerna tvärs över i jämna bitar och vänd ner i såsen. Låt stå och dra över natten.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.