Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grön Vårsoppa med vitlökskräm

 
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Soppa är gott ibland, den här brukar jag göra

Ingredienser

Instruktioner

Skala och hacka löken och fräs den mjuk i smör. Skölj och hacka spenaten och rör tillsammans med ärtor. Används nässlor skall de först förvällas i kokande vatten. Tillsätt 6 dl vatten och buljongtärningarna och låt koka 10min. Mixa soppan slät. Tillsätt resten av vatten och koka upp. Smaka av med basilika, persilja och salt och peppar. Vispa créme fraichen hård. Smaksätt med pressad vitlök, senap och persilja. Servera en klick i soppan tillsammans med skivade rädisor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.