Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Petras vitlökskräm

 
  • Serverar: 2-4 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Denna krämiga sås är jättegod till grillat eller stekt kött.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Häll crème fraichen i en skål. Hacka dillen. Pressa vitlökarna och lägg ner dem i crème fraichen tillsamman med den hackade dillen. Krydda med salt och svartpeppar samt pressa ner lite citronsaft i såsen. Rör om väl.
  2. Låt såsen dra minst 3 timmar innan serveringen. Servera såsen till grillat eller stekt mat.
  3. Gott till stekt kött och annat.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.