Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gröncurry och kokosmjölksoppa med sesam marinerad torsk och räkor

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Smakrik soppa med mycket gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp vatten i en stor kastrull och tillsätt alla ingredienser fram till sesamoljan. Låt det koka i ca 10 minuter och sedan stå och dra en stund, ca 5 minuter. Lyft ur citrongräset ur soppan.
  2. Skär torskfilén i 3 cm tärningar. Blanda sesamolja och sesamfrön och marinera torsken i det. Skiva champinjoner, skala och riv ingefäran. Tillsätt ingredienserna i soppan och koka upp. Smaka av med limesaft och ev. salt.
  3. Tillsätt de marinerade fiskbitarna. Efter någon minut lägg i spenat och vattenkastanjer innan servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.