Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grönkålspaj

(1 kommentar)  
  • Serverar: 3-4 portioner
Skriv ut

Ett recept jag fått av en jobbarkompis, gott vegetariskt.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda ihop ingredienserna till pajdegen, tryck ut degen i en låg rund pajform och förgrädda pajskalet 10-15 min i 200 grader. Häll i grönkålen och den hackade rödlöken. Lägg riven ost över. Blanda till äggstanningen och ös det i pajformen. Grovhacka valnötterna och lägg överst. Gratinera i 40 minuter på 200 grader.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • AnnaLenaN 16 januari 2009

    Funderar på om vetemjölsmängden verkligen stämmer. Har ett liknande recept, men där ska det vara 125g smör och 3dl vetemjöl, så jag tycker att en halv deciliter låter lite.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.