Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grönsaksfisk med bacon.

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Laga i en stor ugnssäker form eller i portionsformar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Skala morötterna. Skär morötter och lök i tunna skivor. Strimla bacon. Fräs baconet knaprigt utan fett i en stekpanna. Låt rinna av på hushållspapper och skär det bitar
  2. Blanda morötter, lök, bacon, grädde och 1/3 av saltet i en ugnssäker form. Stek i ugnen ca 10 minuter
  3. Skär fisken i portionsbitar. Krydda med resterande salt, peppar och rosmarin. Lägg fisken på grönsakerna, strö över osten. Ugnsstek i ytterligare ca 15 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.