Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grönsaksgryta

 
  • Serverar: 2-4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Låter som en god gryta men jag har inte provat ännu.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och skiva lök, aubergine, svamp och morot. Fräs alla grönsakerna på svag värme i olja i en stekpanna tills de blir mjuka.
  2. Häll på tomaterna, bönor, och kryddor. Låt koka på svag värme ca 5min. Strö över hackad basilika och servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.