Färgrik frukt ger uppslag till många idéer. Arrangera frukten efter din egen fantasi. Nötter och frukt passar bra ihop.
Instruktioner
- Blanda samman dressingens ingredienser i en burk med skruvlock. Skaka väl tills dressingen är ordentligt blandad. Ställ in burken i kylen tills den ska användas.
- Skär av ändarna på apelsinen och ställ den på ett fat för att ta vara på apelsinsaften. Skär av skalet. Skär ur apelsinens klyftor från de vita hinnorna. Lägg apelsinklyftorna och apelsinsaften i en skål.
- Skär äpplet i fjärdedelar och ta bort kärnhuset. Skär varje fjärdedel i fyra klyftor. Blanda äppelklyftorna med apelsinklyftorna och låt äpplet täckas av apelsinsaften.
- Tillsätt papaya, ananas, vindruvor, oliver och dressing och blanda så att salladen täcks av dressingen.
- Täck en skål med salladsbladen och lägg fruktsalladen ovanpå. Strö över pinjenötter, valnötter och gräslök. Servera genast.
Publicerat den
24 mars 2008
Liknande recept
Skriv kommentar