Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grundsås lättare

 
  • Tid: 2 minuter
Skriv ut

Har använt denna själv under många år då både kesella och fil fanns lättillgängligt i kylskåpet. Kan blandas med i stort sett allting som kall sås. Salladsdressing, dippsås, till grillat etc, etc.

Ingredienser

Instruktioner

En lättare variant av sås! Blanda ihop kesella och filmjölk till önskad konsistens. Sedan kan denna blandning ersätta många gräddfil, yougurt och crème fraiche såser som grund. Följ sedan ditt eget recept. De flesta märker ingen skillnad överhuvudtaget, men mycket billigare, hälsosammare och lättare. Även utmärkt som dippsås till tex chips med div kryddor, lök etc.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.